Referenties

Na de positieve recensies gelezen te hebben op 19 februari 2014 een bezoek gebracht aan dit Italiaanse restaurant. Het restaurant is net buiten het centrum van Haarlem gelegen en daardoor niet een plek waar je snel terecht zult komen. Van buiten ziet I Fratelli er misschien niet heel bijzonder uit maar bij binnenkomst ademt de sfeer de rust van Italiƫ.

Na een warm welkom een drankje besteld waarbij werd verteld wat de dagelijkse specialiteiten waren. Uiteindelijk toch voor de pizza van het huis gekozen. Wachtend op de pizza een leuk gesprek gehad met chef Tony. De pizza was rijk belegd en de bodem en kwaliteit was zeer goed te noemen. De smaken waren perfect gecombineerd en het was geen probleem om er nog een schaaltje met pittige olie bij te serveren.

Na het uitstekende hoofdgerecht nog een huisgemaakte Tiramisu besteld. Qua samenstelling en hoeveelheid was hier niks op aan te merken. Uiteindelijk nog een lekkere Italiaanse koffie van het huis aangeboden gekregen.

I Fratelli weet als restaurant hoe je gasten moet behandelen en straalt een rustige sfeer uit die je niet in alle Italiaanse restaurants tegenkomt. Een plek om zeker terug te keren voor het eten, de sfeer en de goede service.

HugovdBoss,

Een paar keer per jaar mag ik mee met een aantal coaches uit de sport. Op 7 maart 2014 was de beurt aan mij: i Fratelli in Haarlem. En wat een geweldige keuze! Zelf ging ik voor de antipasti, overheerlijke vleessoorten en aansluitend de ravioli met geitenkaas. Een voltreffer, uitstekend geserveerd en fantastisch van smaak. Goede ambiance. Ook mijn disgenoten vonden de gangen uitstekend, we kozen allen voor diverse pasta's. Dessert ook uitstekend. Wij komen hier zeker terug!

WillemBernhard,

Restaurant I Fratelli, is een van de weinige restaurants die de gehele horeca formule beheerst. Het decor is simpel, warm en sfeervol. De kaart is zeer gevarieerd. Chef Tony begrijpt precies hij zijn gasten moet verwelkomen/behandelen. Ik heb de zeebaars uit de oven mogen nuttigen en deze werd gefileerd aan mijn tafel, deze was voortreffelijk en ook de wijn was uitermate goed. Ik ben niet snel zeer enthousiast, maar Restaurant I Fratelli verdiend een buitengewoon hoge score

DaveSamuel,

Op een maandag avond gegeten bij I Fratelli. Een rustige avond maar toch gezellig. Eten prima; we namen antipasti als voorgerecht en dat was een prachtig bord met heerlijke vleeswaren. Bediening was met jeugdig enthousiasme oprecht een goede gastheer. Komen hier zeker nog eens terug.

Proever89892,