Na de positieve recensies gelezen te hebben op 19 februari 2014 een bezoek gebracht aan dit Italiaanse restaurant. Het restaurant is net buiten het centrum van Haarlem gelegen en daardoor niet een plek waar je snel terecht zult komen. Van buiten ziet I Fratelli er misschien niet heel bijzonder uit maar bij binnenkomst ademt de sfeer de rust van Italiƫ.

Na een warm welkom een drankje besteld waarbij werd verteld wat de dagelijkse specialiteiten waren. Uiteindelijk toch voor de pizza van het huis gekozen. Wachtend op de pizza een leuk gesprek gehad met chef Tony. De pizza was rijk belegd en de bodem en kwaliteit was zeer goed te noemen. De smaken waren perfect gecombineerd en het was geen probleem om er nog een schaaltje met pittige olie bij te serveren.

Na het uitstekende hoofdgerecht nog een huisgemaakte Tiramisu besteld. Qua samenstelling en hoeveelheid was hier niks op aan te merken. Uiteindelijk nog een lekkere Italiaanse koffie van het huis aangeboden gekregen.

I Fratelli weet als restaurant hoe je gasten moet behandelen en straalt een rustige sfeer uit die je niet in alle Italiaanse restaurants tegenkomt. Een plek om zeker terug te keren voor het eten, de sfeer en de goede service.

HugovdBoss,